سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آنلاین دیگر

هزینه ایمپلنت دندان می تواند تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله کیفیت مواد مورد استفاده، پیچیدگی هر مورد، تجربه دندانپزشک و موقعیت جغرافیایی عمل قرار گیرد. در این بخش از مقاله قیمت خدمات دندانپزشکی به تفکیک این عوامل و هزینه های تخمینی مربوط به ایمپلنت های دندانی می پردازیم. عوامل موثر بر هزینه ایمپلنت دندان:

نوع ایمپلنت و روش: نوع فناوری ایمپلنت و تکنیک جراحی مورد استفاده می تواند بر قیمت تاثیر بگذارد. ایمپلنت‌های استاندارد معمولاً نسبت به گزینه‌های پیشرفته‌تر مانند مینی ایمپلنت‌ها یا آن‌هایی که نیاز به پیوند استخوان دارند، ارزان‌تر هستند.

مواد مورد استفاده: ایمپلنت ها معمولا از تیتانیوم یا زیرکونیا ساخته می شوند. انتخاب ماده می‌تواند بر هزینه تأثیر بگذارد، زیرا زیرکونیا به دلیل خواص ضد حساسیت و زیبایی‌شناسی آن اغلب گران‌تر است.

تعداد ایمپلنت ها: هر چه تعداد ایمپلنت های بیشتری نیاز داشته باشید، هزینه کل بیشتر می شود. با این حال، برخی از دندانپزشکان برای چندین ایمپلنت تخفیف ارائه می کنند.

روش‌های اضافی: برخی از بیماران برای اطمینان از پایداری ایمپلنت‌ها به اقدامات آماده‌سازی مانند پیوند استخوان یا لیفت سینوس نیاز دارند. این روش ها به هزینه کلی می افزایند.

تخصص و مکان دندانپزشک: هزینه ها می تواند با متخصصان با تجربه یا در مناطق زندگی پر هزینه بیشتر باشد.

ارائه رادیوگرافی پانورکس قبل و رادیوگرافی بعد از درمان ایمپلنت الزامی است. شامل جراحی مرحله اول و دوم می شود.

تبصره: تاریخ انجام گرافی پانورکس قبل از جراحی و CBCT می بایست در دوره قرارداد بیمه صورت پذیرد. کلیه هزینه ها مانند متریال، دستمزد در تعرفه های مذکور قید گردیده و جداگانه قابل محاسبه نیست.

تبصره : تاریخ انجام گرافی پانورکس و CBCT می بایست در دوره قرارداد بیمه صورت پذیرد.

جهت دندان های مجاور در یک کوادرانت در هر نوبت جراحی (همزمان) صرفا با تخصیص یکبار تعرفه  دندانپزشکی قابل بررسی است. ارائه پانورکس قبل و رادیوگرافی بعد از درمان الزامی است.

تبصره : تاریخ انجام گرافی پانورکس و CBCT می بایست در دوره قرارداد صورت پذیرد. کلیه هزینه ها مانند دستمزد و لابراتوار در تعرفه های مذکور قید گردیده و جداگانه قابل محاسبه نیست.